Amazon Quiz Answers 6 January – Win Exciting Prizes!!

27

Amazon Quiz 6 January, Amazon Quiz 6th January, Amazon 6 January Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 6 January 2020, Quiz Answers, Amazon 6 January Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers WinAmazon is India’s largest and popular online shopping platform which attracts customers every day and keeps offering offers every day and this time it has brought Amazon Quiz.

Amazon Quiz is a program in which Amazon users can participate and win a variety of gifts such as Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, iPhone XS, Samsung Galaxy Note 9, Fossil Explorist SmartWatch, Sony Portable Party System and Many More.

Amazon is Back With Daily Amazon Quiz Or Amazon Today Quiz Contest. So let’s know how to participate in Amazon quiz and how to Win Toady Amazon Quiz.

amazon quiz today

All Heading

What is Amazon Quiz

Amazon has run a program named Amazon Quiz under which any Amazon user can participate in this competition and win prizes every day.

There are many types of quizzes in Amazon App in which you are asked to answer five questions and the winners are chosen by lucky draw.

Amazon Quiz is Now Live. The Daily Quiz Start at 8 AM and Will Continue till 12 PM. We Will Provide Fast all Answers Than Other Website At Sharp 8:01 AM.

If You Want To Amazon Quiz Answers Fast Then Join My Telegram Group and WhatsApp Group.

How To Play Amazon Quiz Answers January

Step-1 Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page

Step-2 Go To Amazon FunZone and Play Amazon Quiz  January

Step-3 There will be a total of 5 questions

Step-4 Answer all the questions correctly to enter the lucky draw.

Step-5 All winners list have received an email/SMS confirmation about their prize with the expected date of delivery

6 January Amazon Quiz OFFer

Amazon Quiz Prize ₹20,000 Pay Balance
Amazon Quiz Time 8 AM to 12 PM
Amazon Quiz Date 6 January
Winners List Declare On 30 January

6 January Amazon Quiz Answers  – Win ₹20,000 Pay Balance

6 January Amazon Quiz Answers  – Win ₹20,000 Pay Balance

1. Who Recently Became The First Ever Badminton Player To Earn Over Half A Million USD In Prize Money In A Single Year? 

ANS-Kento Momota

2. Good Governance Day Is Observed In India Each Year On The Same Day As Which Of These Occasions?

ANS-Christmas

3. ‘Pyjamas Are Forgiving’ And ‘The Legend Of Lakshmi Prasad’ Are Books Written By Which Celebrity Born On December 29th, 1974?

ANS-Twinkle Khanna

4. In The 2nd Week Of December 2019, Who Changed Her Twitter Bio To ‘A Teenager Working On Her Anger Management Problem’? (It Has Changed Since Then)

ANS-Greta Thunberg

5. Which Famous Rock Band Collaborated With AR Rahman To Create The Song ‘Ahimsa’?

ANS-U2
Amazon Quiz Play Now

5 January Amazon Quiz OFFer

Amazon Quiz Prize Vivo U20 Smartphone
Amazon Quiz Time 8 AM to 12 PM
Amazon Quiz Date 5 January
Winners List Declare On 30 January

5 January Amazon Quiz Answers  – win Vivo U20 Smartphone

1. What Role Did Hugh Edmeades Perform At The ITC Royal Bengal On The 19th Of December, 2019?

ANS-IPL Auctioneer

2. Rex Harrison And Eddie Murphy Have Both Played This Doctor Who Can Talk To Animals. Who Is Playing The Same Role In The Upcoming Movie Dolittle?

ANS-Robert Downey Jr

3. Time Magazine Has Recently Announced Plans To Recreate Whose Famous 1963 Speech At The Lincoln Memorial, Through Virtual Reality?

ANS-Martin Luther King Jr

4. Due To The Presence Of Major Automobile Manufacturing Units And Allied Industries, Which City In India Is Called The Detroit Of India?

ANS-Chennai

5. Which State Has Launched A Program Called ‘Jalasathi’ To Ensure Supply Of Safe Drinking Water To All Inhabitants Of The State?

ANS-Odisha
Amazon Quiz Play Now

4 January Amazon Quiz OFFer

Amazon Quiz Prize Noise Shots Wireless Headphones
Amazon Quiz Time 8 AM to 12 PM
Amazon Quiz Date 4 January
Winners List Declare On 30 January

4 January Amazon Quiz Answers  – Win Noise Shots Wireless Headphones

1. December 19th Is Celebrated As The Liberation Day For Which Indian State That Became Independent In 1961?

ANS-Goa

2. What Achievement Of The Indian Team At The Eden Gardens In 2001, Was Recently Emulated By Jharkhand In The Ranji Trophy?

ANS-Win After Following On

3. Sonu Sood, Prakash Raj And Sudeep Have Been The Principal Antagonists In The 3 Editions Of Which Popular Film Series?

ANS-Dabangg

4. The Unquiet River By Arupjyoti Saikia Re-Imagines The History Of A State With A Particular River At The Center. Name The River.

ANS-Brahmaputra

5. On 24th December 1986, An Act Was Passed Which Gave Safeguards Against Unfair Trade Practices. What Day Is Observed On 24th December?

ANS-National Consumer Day

3 January Amazon Quiz OFFer

Amazon Quiz Prize Casio 61 Key Keyboard
Amazon Quiz Time 8 AM to 12 PM
Amazon Quiz Date 3 January
Winners List Declare On 31 January

3 January Amazon Quiz Answers  – Win Casio 61 Key Keyboard

1. Eight Year Old Ryan Kaji Earned Around $26 Million In 2019. What Is The Source Of His Income?

ANS- Reviewing Toys On YouTube

2. The 2006 Film, The Namesake, Starring Tabu And Irfan Khan Is Based On A Novel Of The Same Name. Who Is The Author Of That Novel?

ANS- Jhumpa Lahiri

3. UK’s Richest Woman Denise Coates Is The Co-CEO Of Which Organisation? (Hint: It’s A Safe Bet That Her Wealth Will Keep Rising Every Year!

ANS- Bet365

4. Sunny, Who Has Starred In Movies Such As Gold And The Upcoming Bhangra Paa Le Is The Brother Of Which Bollywood Star?

ANS- Vicky Kaushal

5. December 23rd Is Observed As Kisan Diwas Every Year On The Occasion Of Which Former Indian Prime Minister’s Birthday?

ANS- Chaudhary Charan Singh
Amazon Quiz Play Now

2 January Amazon Quiz OFFer

Amazon Quiz Prize ₹10000 Pay Balance
Amazon Quiz Time 8 AM to 12 PM
Amazon Quiz Date 2 January
Winners List Declare On 31 January

2 January Amazon Quiz Answers  – Win ₹10000 Pay Balance

1. Divya, Akanksha, Pratima And Prashanti Singh Are Sisters Who Have Represented India In Which Sport?

ANS- Basketball

2. How Do We Better Know Rapper Dilin Nair?

ANS- Raftaar

3. Who Recorded His 8th ODI Score Of 150 Or More In A Match Played At Vishakapatnam?

ANS- Rohit Sharma

4. Which Choreographer Is The Director Of The Upcoming Movie Street Dancer 3D?

ANS- Remo D’Souza

5. US Based Lars Buro Has Designed ‘Cybunkers’- A Garage To Accomodate ‘Cybertrucks’ And Their Owners. Whose Products Are ‘Cybertrucks’?

ANS- Tesla

1 January Amazon Quiz OFFer

Amazon Quiz Prize Samsung Galaxy M20 Smartphone
Amazon Quiz Time 8 AM to 12 PM
Amazon Quiz Date 1 January
Winners List Declare On 31 January

1 January Amazon Quiz – Win Samsung Galaxy M20 Smartphone

1. The Two Players To Fetch The Highest Price At The Auction For The 2020 IPL, Have Both Represented Which Country?

ANS- Australia

2. Which Of These States Has A Number In Its Name?

ANS- Chattisgarh

3. What Does The First “C” Stand For In IRCTC, An Indian Railways Subsidiary?

ANS- Catering

4. Which Indian State Observes Sangai Festival Every Year?

ANS- Manipur

5. Who Has Been Awarded The 2019 International Children’s Peace Prize For Her Global Campaign Called ‘School Strike’?

ANS- Greta Thunberg

Today amazon Quiz Term and Conditions

1. This Contest Will Commence On From 08:00:01 A.M. (IST) To 12:00:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.In App (“Amazon.In App”).

3. Once You Have Signed-In To The Amazon.In App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 Participant Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning” Amazon Quiz Prize ” (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).

Play More Quiz:-

Different quizzes are conducted daily by Amazon, in which you can win prizes by participating, so you can subscribe us to get information about every quiz of Amazon.

For this you can connect with our Telegram Group or you can connect with us through WhatsApp and Facebook Page, after which you will get instant information whenever there is an Amazon quiz.

I hope you will like this post and the purpose of your visit will be fulfilled, so if you find this post helpful to You, then share it with your amazon friends.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here